Pages

NUFFNANG

Drama Aku Isteri Dia (TV3)

The whole weekend I spent my day and night only for this. Ni semua sebab penangan Mikail aka Izzue Islam dalam drama "Aku Isteri Dia" . Serious I rase macam pernah baca and tengok balik date dekat novel ni ** I jenis label tarikh and tempat I beli, so lame kan **  I beli masa tahun 2012 and I sendiri dah lupa macam mana storyline dia. Tu yang terpaksa khatam balik.

But I`m a bit confused la actually. Mya dalam drama macam dah jadi wife Mika tapi dalam novel still a mistress awal-awal tu. So ape yang boleh i conclude is, maybe diorang rase dekat malaysia macam tak sesuai kot nak buat cerita pasal mistress ni and tu pasal la Mya jadi isteri Mika. Ala, macam kahwin kontrak gitu

So far still okey lagi tengok Anzalna and Izzue tapi ade jugak dengar-dengar citer yang diorang bergaduh dekat luar scene.  A bit spoiled la kalau betol sebab i minat Anzalna a lot kottt.

2 comments:

Nanie said...

cam best je... tapi tak de masa lagi nak ikut cite ni...

farah Azemi said...

Awk tengok la.. sbb cite die mmg best sangat

Ini Belog Fara © 2014