Pages

NUFFNANG

Masih aktifkah anda berblogging ?

Actually I tengah dalam mode mengemaskini blog. Adjust template situ sana sikit biar sesuai dengan umur I yang dah makin meningkat  -_____-    and guess what,  one thing I realize is ramai dah blogger seangkatan dulu-dulu dah tak aktif lagi. Ade yang dah setahun lebih jugak tak berupdate. I rase macam nak buat giveaway (GA) untuk kenal and follow blogger baru. At least banyak jugak blog yang boleh I blogwalking time i free. I will let you know soon okey GA ape yang i nak buat. And kalau korang blogwalking, tinggalkan jejak okey, for sure I will follow you back.

 Till then peeps =)


p/s : Now watching  aku isteri dia sebab anzalna gojes sangat

2 comments:

fasha said...

wahh..okay la tu if nak buat giveaway..suka3 :-)

nor_farihan said...

Dik An singgah sini...buatlah GA bleh dik an join hehe...

Ini Belog Fara © 2014