Pages

NUFFNANG

3 Must Read Blog


I love blogwalking. Dari dulu lagi even i stop kejap berblog ni tapi i still keep blogwalking and be their silent reader. Rasa macam tak baca 1 hari rasa macam tak lengkap tau hidup** ni ayat penyedap je, hehe...

First i tau pasal Ceera & Kak Elly dari Sepet Noh  la. Diorang ni boleh dikatakan macam dah otai la dalam dunia blogging. Dah ramai follower tersendiri. I lebih prefer on personal and parenting blog. Padahal i belom kahwin kot. Besides, i suka jugak baca blog BFF I, sebab rase dekat giteww.



Guess what, Ceera is the most favourite blogger yang dari dulu i stick baca. Dari zaman dia baru kahwin dengan ciput sampailah dah ade Kesya and Yunnan. Ni kategori stalker habis dah ni sampai apa Ceera suka tak suka semua I tau. Why I suka Ceera, sebab I love to read how she expressed her feeling in writing. Ceera banyak story pasal her parenting life and i know her from Sepet jugak sebab diorang ni adik beradik. Boleh dikatakan rase dekat dengan family diorang sebab Ceera jugak banyak story bout her big family. Plus Ceera pon dah berhijab sekarang, she`s inspiring me a lot actually 


Kak elly blogger of the month untuk bulan March dekat Nuffnang. Kak Elly punya blog I suka sebab dia gila-gila. I nanti kalau dah ada anak I nak makesure I sporting macam dia sebab I suka tengok how dia treat Yaya and adik, macam kawan-kawan but she also strict bab education . She is a great mom and great wife too sebab die manage to handle her family well, mana dengan nak kerja lagi, bussiness lagi. Plus i love her because even dia dah senang, dia tak lupa family. To yang i respect sangat dengan kak Elly.Blog kak elly pon most on her parenting life, and boleh kategorikan blog makan-makan jugak.Kak elly asyik la makan sedap-sedap. I semangat nak workout sebab tengok kak elly dengan Peej pergi gym and zumba class.See? Even blogwalking pon boleh bagi kita motivational tau.



Haa, yang ni is My BFF punya blog. Memang i wajib baca kalau tak i kena lesing la kalau I missed her updates **eh, ni gurau, tak tak, dia sangat sopan hewhewhew.  Hehe. Ika punya blog more on personal and some tips la on skincare also. I suka baca sebab dia sangat la rajin mengomel dekat blog.Die pon rajin blogwalking so if I nak tau any newblog yang best, I tanya dia je.  Oh, dekat luar pon kuat mengomel jugak sebenarnya. Dengan berblog ni la kami start rapat sebenarnya sebab masa awal-awal berblog ni biasalah, nak adjust template pon tak reti **kategori buta IT jugak i ni sebenarnya 



1 comment:

shafikaamin said...

nak lesing sekarang tak? haha

Ini Belog Fara © 2014