Pages

NUFFNANG

Monopod untuk kaki selfie


Since dah ada monopod ni, memang thorrbaiikkkk. Sekarang kalau pegi kedai makan ke, mall ke tiba-tiba tengok orang keluarkan tongkat, jangan salah faham ye adik-adik. Tu bukan nye kurang upaya ke apa. Tu adalah sesi memulakan selfie dengan bantuan monopod. Ditambah pulak kalau set monopod tu ade fish eye , memang SELFISH sangat tau.


Selfie + Fish eye = SELFISH -___-


Kat bawah ni ada beberapa pic selfie menggunakan monopod pinky minky. Sila jangan muntah 




Me , Amani and Eka 



Tuan tanah



Tuan tanah lagi




Tuan tanah dan rakan-rakan




Adik , tuan tanah dan mama


Adik dan tuan tanah




Adik dan tuan tanah lagi -____-





6 comments:

Liza Licha said...

setakat ni monopod licha cuma tangan orang la.. hahaha.. hm. nk beli tak mampu lagi. tengh menbung

noorfarahim bt azemi said...

tu la, dlu kite asek suruh kawan kite je amikkan pic.. hehe

shafikaamin said...

asek gambar tuan tanah ja.. haha

shafikaamin said...

asek gambar tuan tanah ja.. haha

fasha said...

slang monopod dah berlmbak2 jual..tpi tak terbeli lagi..hee

noorfarahim bt azemi said...

kalau awk gila selfie mcm kite baik awk beli jugak.. hehehe

Ini Belog Fara © 2014