Pages

NUFFNANG

pinky promise

dear ika gedik.


ika, this post special untuk hang... semalam gedik kan suruh janji bagai... ye, lagi 3 hari hang nak kahwin, aku akan jadi manusia super bizi tolong hang kelebet semua barang hantaran hang, tolong tenangkan hang bila hang nervous macam orang gila sebab nak kahwin , pi tidoq kat rumah hang sebab mati la aku nak ulang alik hari-hari, memang la taiping -penang 1 jam setengah ja, tapi aku nak tidoq dengan hang jugak =p... when u turn 27, aku akan bagi link ni, supaya hang ingat balik apa hang pernah cakap


yang benar,

ratu cantik taman bunga raya, blakang esso parit raja,

tengku noorfarahim tengku azemi 



1 comment:

Eka_Amin said...

hahaha. ngek ngok kan. orait. promise! :)

Ini Belog Fara © 2014